Skip to Content

View Geocache Log

Owner Maintenance huldrelokk performed maintenance for Karvian poliisivankila

Tuesday, 19 February 2019Finland

Tämäpä nyt on epäonnen puu. Tää Karvias lain koura on pitkä ja karma seuraa perästä vankikarkuria.

Edellisen kerran puun purkkeineen söi metsäkone heti julkaisun jälkeen, joten tuotiin uus purkki viereiseen puuhun. Nyt saatiin viestiä, että myrskytuuli on voittanut uuden puun ja siä se pötköttää pitkin pituuttaan, purkki tällä kertaa tiukasti paikoillaan, tosin terraimen mitan pääs nollasta. Reilu kätköilijä on kuulemma nostanut purkin taas viereiseen puuhun, joten siä se odottaa uusi lokeja.. Walker tunnistaa tästä itsensä ja saa siis luonnollisesti logata tämän löydetyksi, kun kerran löytökin on tapahtunut. 😊

En tee nyt mitään muutoksia tehtävään ja naattiin, katsotaan niitä myöhemmin kun oon taas gepsin kans huudeilla, mutta purkki löytynee siis siitä viereisestä puusta. Ainakin toistaiseksi..
Kai sitä puuta on silti pari kertaa varmuuden vuoksi kopautettava..

HUOM. PAIKKA SIIS AAVISTUKSEN MUUTTNUT.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page