Skip to Content

View Geocache Log

Found it kukkaeer found HPK

Wednesday, 20 February 2019Finland

Pitkästä aikaa amisepin kanssa reippaalla päiväretkellä. Pääkohteeksi valitsimme Laitilan urheiluaiheiset kätköt: Fudiksen MM-kisamysset ja suomalaisia jääkiekkojoukkueita esittelevä mini-traili.
Päivän kätkösaalista kertyi 47 kpl. Geo-biilin mittariin kertyi lähes 500 km.

Jalkapallo on ollut aina meikäläisen ykköslaji, mutta myös lätkä "maistuu". Joukkueista tietysti pitää kannattaa oman kylän poikia tasapuolisesti (Ilves, Tappara), vaikkakin ex-kotikaupungin joukkueelle (HPK) toivoo aina menestystä.

Lätkä-traili aloitettiin helposta Liiga-mysteeristä ja sen jälkeen hoidettiin kaikki "liiga-joukkueet" sujuvasti. Kaikki lätkäkätköt löytyivät nopeasti. Vähän kylläkin hirvitti, jos jäisellä, kapealla metsäautotiellä olisi ollut vastaantulijoita. Onneksi ei ollut!
Onnea oli myös siinä, että kovassa myrskypuuskassa kaatunut iso kuusi ei kaatunut tielle. Enpä ole aiemmin päässyt näkemään "livenä" 20 metrin päästä myrskytuhoja!

Kiitokset Nyyberille Lätkä-trailista!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page