Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Kerttu ja hevosvoimat

Thursday, 21 February 2019Finland

Tänään lähdimme talviohjelman innoittamina Mr.Petskun kanssa kätköilemään Valkeakoski-Akaa-Lempäälä alueelle ja tietty mukaan napattiin myös Nuppu niin saisipa neiti samalla ulkoilla.

Kaiken kaikkiaan poikkesimme kymmenellä kätköllä joista tämä oli 7/10.

Tänne tultiin sillä ajatuksella että josko matkassamme olevan reissaajan voisi tähän purkkiin jättää... Kun tulimme tänne hetki siinä piti könytä kunnes Petsku löysi pelkän minigrip-pussin jossa oli lokivihko. Kun nimmarit oli kirjattu aloin minä konttaamaan tarkemmin kohteen ympärillä ja sainkin näköhavainnon purkista sekä kannesta. Apuväline piti noutaa autosta jotta yletyin purkkiin ja sen jälkeen pistettiin lokivihko purkkiin ennen kuin palautimme purkin vihjeen mukaiseen paikkaan. Camottiin vielä hiukan purkkia ettei näy metrien päähän.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page