Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Kerttu ja hevosvoimat

Thursday, 21 February 2019Finland

Geokätköilijöiden talviohjelman tämän viikon tehtäviä suorittamassa Neilikka77:n ja Nupu:n kanssa. Viikon ohjelmaan kuului kätköillä käyminen kolmessa eri kunnassa, me valittiin suunnaksi Valkeakoski- Akaa - Lempäälä akseli ja sitten pitipähän mm. vielä hakea yksi kätkö joka on julkaistu tänä vuonna (2019). Yhteensä käytiin tänään etsimässä 10kpl geopiiloja ja saatiin siten myös viikkotehtävä pakettiin yhden päivän kätköilyllä.

Päivän 7/10

Tälle päivälle oltiin kasattu jonkin näköinen kätkölista. Kaikilla niistä ei käyty, mutta meillä oli matkassa eräs kulkija joka pitäisi tiputtaa mielellään jonnekkin paikalliseen kätköön ja ajateltiin ennakkoon että täälä voisi sille löytyä paikka. Hurautettiin siis kohteeseen etsimään purkkia. Minä löysin nollapisteeltä vain pelkän logivihkon minigrippipussissa (Hyvässä kunnossa). Tällättiin nimet logiin ja sitten ruvettiin Neilikan kanssa ihmettelemään että missä se itse purkki on. Neilikka löysi sekä purkin että kannen (erillään toisistaan), mutta olivat nakattu niin pitkälle että omat raajat ei riittäneet. Autosta hieman apuvälinettä kehiin ja saatiin naarattua sekä kansi että purkki päivän valoon. Kaikki oli siis hyvässä kunnossa vaikkakin levällään kuin se kuuluisa "Lounch box of Jokinen" Laitettiin logivihko+matkalainen purkkiin ja kansi kiinni. Camottiin hieman ja purkki sitten paikoilleen.

Kiitos kätköstä !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page