Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found City-bear

Friday, 22 February 2019Finland

Kahden nuorimman serkuksen perinteinen alkuvuoden tapaaminen sai tänä vuonna uuden lisäyksen, sillä mukaan otettiin poikkeuksellisesti (vai uutena perinteenä) myös miehet. Paikaksi valikoitui Jyväskylä, minne molemmilla on vähän ajomatkaa ja tavoitteena on ehtiä illan miittiin ja aloittaa siitä yhteinen viikonlopun vietto. Me lähdimme ajoissa kotoa ajelemaan kohti Keski-Suomea, muutaman purkin taktiikalla tottakai 😊
Kotona mittari näytti -16 astetta, mutta onneksi aurinko paistaa ja ajelu on mukavaa kun ei enää ole kuntien värityksiä tai muita haasteita, haetaan vaan purkkeja koska se on kivaa eikä ilmankaan osaa olla. Kuitenkin tähän vuoden aikaan joutuu hiukan katsomaan mille purkille menee, joten poimitaan näitä talvella löytyviä.
Kiitos kätköstä kätkijälle!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page