Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found MYM 5- Down Under

Friday, 22 February 2019Finland

Kahden nuorimman serkuksen perinteinen alkuvuoden tapaaminen sai tänä vuonna uuden lisäyksen, sillä mukaan otettiin poikkeuksellisesti (vai uutena perinteenä) myös miehet. Paikaksi valikoitui Jyväskylä, minne molemmilla on vähän ajomatkaa ja tavoitteena on ehtiä illan miittiin ja aloittaa siitä yhteinen viikonlopun vietto. Me lähdimme ajoissa kotoa ajelemaan kohti Keski-Suomea, muutaman purkin taktiikalla tottakai 😊
Kotona mittari näytti -16 astetta, mutta onneksi aurinko paistaa ja ajelu on mukavaa kun ei enää ole kuntien värityksiä tai muita haasteita, haetaan vaan purkkeja koska se on kivaa eikä ilmankaan osaa olla. Kuitenkin tähän vuoden aikaan joutuu hiukan katsomaan mille purkille menee, joten poimitaan näitä talvella löytyviä.
Mysteeri ratkesi porukalla.
Kiitos kätköstä kätkijälle!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page