Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found Linnamäki 4

Friday, 22 February 2019Finland

Kahden nuorimman serkuksen perinteinen alkuvuoden tapaaminen sai tänä vuonna uuden lisäyksen, sillä mukaan otettiin poikkeuksellisesti (vai uutena perinteenä) myös miehet. Paikaksi valikoitui Jyväskylä, minne molemmilla on vähän ajomatkaa ja tavoitteena on ehtiä illan miittiin ja aloittaa siitä yhteinen viikonlopun vietto. Me lähdimme ajoissa kotoa ajelemaan kohti Keski-Suomea, muutaman purkin taktiikalla tottakai 😊
Kotona mittari näytti aamulla -16 astetta, mutta onneksi päivällä aurinko paistoi ja ajelu oli mukavaa kun ei enää ole kuntien värityksiä tai muita haasteita, haetaan vaan purkkeja koska se on kivaa eikä ilmankaan osaa olla. Kuitenkin tähän vuoden aikaan joutuu hiukan katsomaan mille purkille menee, joten poimitaan näitä talvella löytyviä.
Auringon laskettua alkoi myös lämpötila kylmetä. Taskulamputkin saatiin kaivaa esiin taskuista.
Kiitos kätköstä kätkijälle!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page