Skip to Content

View Geocache Log

Found it taaru found Matkamusaa 1.

Friday, 22 February 2019Finland

Palasin kätkölle vinkin ja lokeista löytämieni koordinaattien N 61° 34.212 E 023° 33.852 kanssa. Kätkö ei tosiaan ollut siellä, missä on runsaasti etsimisjälkiä, vaan lähes koskematonta hankea sain kätkölle mennä. Hankikannoilla oli hauska kävellä ja istua logatessa. Junakin pyyhälsi ohi.

Täytyy sanoa, että hetkeen en ole kamalampaa kätköä löytänyt. Ns. purkki on järkyttävä riekaleinen roska ja loki sisällä oli märkä paperimössö. Onneksi joku oli lisännyt paperilapun, josta löytyi edellisen kävijän loggaus ja johon itsekin loggasin.

En ymmärrä mitä järkeä on pitää aktiivisena tällaista kätköä. Kenellekään ei luulisi tuovan iloa kätkön, joka on näin monella tavalla pielessä. Koordinaatteja ei ole vaivauduttu päivittämään, vaikka pielessä olevista koordinaateista on useita mainintoja lokeissa. Kun koordinaatit ovat pielessä, niin vihjeellä voi korjata asiaa, mutta tällä kätköllä on täysin turha vihje, jonka tajuaa, kun näkee kätkön. Kun tämän kaiken kruunaa järkyttävä georoska, niin kätkön tekijääkään ei voi ilahduttaa loggauksella, jossa kätköä kehutaan. Huoltopyyntö on laitettu jo 4 kuukautta sitten. Eli siis: miksi ihmeessä tämän kätkö on täällä?

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page