Skip to Content

View Geocache Log

Found it Torkkeli found Pälämäki

Sunday, 24 February 2019Finland

Todella mukavaa talvikätköilyä täällä Jämsässä. Ennen emme täältä ole montaa kätköä hakenetkaan, joten nyt oli ihan runsautta, mistä valita. Sää oli pilvinen ja lämmin +4 astetta, mutta hieman tuulinen. Niinpä suurin osa päivän kätköistä valikoituikin lähellä maanteitä oleviksi kätköiksi. Monta löysimme, mutta monta jäi edelleenkin odottamaan seuraavaa käyntiämme. Jämsän kätköt yllättivät laadukkuudellaan täysin meidät! Torkkeli kiittää ja kumartaa!

Meillä ei ollut viitekuvaa käytössämme, mutta juniori matemaatikkona ratkaisi yhtälön ja niin vain päästiin tällekin purkille. Kovin oli hiljaista täällä museonmäellä näin talvisunnuntaina.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page