Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Tolppa ihmettelyä

Sunday, 24 February 2019Finland

Rissun, Öpen ja Saamahin kanssa muutamalla Mäntsälässä. Sovittiin pari viikkoa sitten, että tänään on helmikuun kätköily- ja kahvinjuontipäivä. Aika monella sitä sitten käytiinkin, tuli oikein tripletti täyteen. Ensimmäisenä tolppaihmettely-multi. Aika suoraviivainen oli, kerrannin. Helposti löytyi luvut, ja tulkinnanvaraa ei jäänyt, ja putelikin antautui hyvin.

Sitten Los Angeles 2012. En ehtinyt edes purkin lähelle, kun Saamah oli kaivanut sen käsiinsä. Mysseosuus oli kiva ja suoraviivainen, ja suorastaan hauska tehdä.

Sitten moporeissu. Hetki ihmeteltiin, ja sitten Öpe keksi. Vuoron perään kokeiltiin, kuka onnistuu putelin saamaan käsiinsä. Minun hommaksi se sitten jäi, mutta hyvinhän se onnistui.

Viimeisenä lyhyt matikka. Tämän olen aikoja sitten ratkonut, tuli pitkä matikka ja vielä yliopistossa vähän pidempikin matikka opiskeltua. Öpen kanssa pari vuotta sitten etsittiin heikolla menestyksellä, nyt Saamah löysi kätkön helposti. Kiitos!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page