Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Lyhyt Matematiikka - Geocaching Edition

Sunday, 24 February 2019Finland

Rissun, Öpen ja Saamahin kanssa muutamalla Mäntsälässä. Sovittiin pari viikkoa sitten, että tänään on helmikuun kätköily- ja kahvinjuontipäivä. Aika monella sitä sitten käytiinkin, tuli oikein tripletti täyteen. Ensimmäisenä tolppaihmettely-multi. Aika suoraviivainen oli, kerrannin. Helposti löytyi luvut, ja tulkinnanvaraa ei jäänyt, ja putelikin antautui hyvin.

Sitten Los Angeles 2012. En ehtinyt edes purkin lähelle, kun Saamah oli kaivanut sen käsiinsä. Mysseosuus oli kiva ja suoraviivainen, ja suorastaan hauska tehdä.

Sitten moporeissu. Hetki ihmeteltiin, ja sitten Öpe keksi. Vuoron perään kokeiltiin, kuka onnistuu putelin saamaan käsiinsä. Minun hommaksi se sitten jäi, mutta hyvinhän se onnistui.

Viimeisenä lyhyt matikka. Tämän olen aikoja sitten ratkonut, tuli pitkä matikka ja vielä yliopistossa vähän pidempikin matikka opiskeltua. Öpen kanssa pari vuotta sitten etsittiin heikolla menestyksellä, nyt Saamah löysi kätkön helposti. Kiitos!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page