Skip to Content

View Geocache Log

Found it jeremees found Reissu-Lasse

Monday, 25 February 2019Finland

Tänään paikkaamassa viime viikon luovutusta. Tällä kertaa ei ollut kylmä, vaan päinvastoin hikeä meinasi pukata, kun niin keväiseltä tuntui keli. Lähestyi taloja eri suunnalta ja kiersin tarkoitukselta takaa, jotta näkisin taloista toisenkin puolen. En ottanut huomioon sitä seikkaa, että lumi ei kannakaan oikopoluilla, kuten viime viikon pakkasilla.

Kun talot oli kierretty siirryin suoraan edellisellä kerralla laskettujen naattien osoittamalle loppupisteelle. Raksajästien työpäivä oli vielä kesken, mutta tällä kertaa ei ollut näkösällä jästiä, joka olisi voinut toimintani huomata. Mutta kun piilo ei heti sattunut silmään, tuli nurkan takaa muutama mies, joten piti ruveta esittämään maisemien ihailijaa.

Melkein meinasin jo taas luovuttaa, mutta päätin vielä katsoa vähän eri kantilta. Ja kappas, purkkihan oli maassa. En vaan ollut tajunnut maahan katsoa, kun oli piiloja tullut niin tohkeissaan tuijotettua. Siirryin sivummalle tutkimaan lokia ja laittamaan puumerkkiä. Palautuksessa meni oma aikansa, kun piti miettiä purkin oikeaa paikkaa. Uskon, että sain tämän teemaan sopivan purkin sille tarkoitettuun näppärään toteutukseen. KK

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page