Skip to Content

View Geocache Log

Found it saaralah found Mäyräkallion luola

Monday, 25 February 2019Finland

Koiran suunnattiin tänne, kun ajeltiin ohi. Paikka vaikutti mielenkiintoiselta, mutta hieman huoletti, että mihin saan auton. Rohkeasti lähdin tänne ajelemaan. Sopivan parkin löysin, mutta auto piti saada ympäri. Eihän se tietenkään siinä mahtunut kääntymään joten jatkoin matkaa eteenpäin. Melko liukasta oli ja koko ajan rukoilin, että en jää jumiin tai liu'u ojaan ja että edessä häämöttäisi sopiva kääntöpaikka. Ei ole pitkä aika, kun edellisen kerran tarvitsin hinausautoa.. Mietin mielessäni, että kyllä mieheni taas ilahtuu, jos soitan ja kerron jääneeni jumiin keskelle ei-mitään.

Viimein, päästyäni mäen päälle, edes häämötti kääntöpaikka. Hihkaisin koiralle, että jess!! Palattiin sinne sopivaan parkkiin ja jatkettiin kävellen. Hanki kantoi vaihtelevasti, välillä kantoi hyvin ja välillä huonosti.

Viimein päästiin luolaa tutkimaan. Aila hyvin pääsin liikkumaan. Suurimmat haasteet toi paksut toppavaatteet ja liukas jää. Kätkö löytyi ongelmitta. Kiitos kätköstä, annetaan favoa hienosta paikasta!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page