Skip to Content

View Geocache Log

Found it tanjulainen found #9 Toiset on luotuja kulkemaan

Sunday, 17 February 2019Finland

TFTC. Meillä oli ollut aiemmin puhetta kätköilyreissusta ilanak:n kanssa. Päädyimme Marrasmuksen kanssa jutustelemaan paria päivää aiemmin suunnitelmastamme ja niin meillä olikin jo sopiva poppoo kasassa. Suunnaksi valikoitui aiemman Vantaan sijaan Nurmijärvi, sillä siellä oli sopiva rypäs kaikille hakemattomia kätköjä. Päivä aloitettiin aikaisin aamu(yö)miitillä. Siitä sitten toinen auto parkkiin ja kaffetta mukaan ja eikun menoks. Suuntasimme siis Toiset on luotuja kulkemaan -setille. Pelkäsimme pahinta aiempien logien perusteella, mutta siellä meitä odottikin hyvä latu, joka oli sallittu myös dementiahiihtäjille. Toki jokainen poikkeaminen polulta kätkön suuntaan oli aikamoista rämpimistä ja paikoitellen ainut tapa päästä eteenpäin oli neliveto. Kierroksen jälkeen saimme tehdä pienen sakkokierroksen (toki onneksi uusia kätköjä etsiskellen), kun huomasimme auton avainten unohtuneen sinne autoon sisälle. Onneksemme toiset avaimet saatiin aika pikaisesti paikalle ja saimme nauttia sen aikaa auringonpaisteesta ja paikoitellen voimakkaasta tuulesta. Päivä oli kuitenkin kaiken kaikkiaan onnistunut ja kätkösaldo nousi 27 löytöön ja palasimme kotiin päin jo hyvissä ajoin ennen päivällisaikaa.

Päivän kätköt logattiin lokivihkoja ja aikaa säästääksemme yhteisnimimerkillä MIT eli Marrasmus, ilanak & tanjulainen.

Miitin jälkeen suuntasimme tälle päivän pääkohteelle. Auto jätettiin viralliseen parkkiin ja siitä käppäillen lenkille. Suurin osa kätköistä paikallistui hetken kulkuilun jälkeen, kunhan ensin oli tehnyt polveen asti olevaan umpihankeen reitin nollille. Kiitos kätköstä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page