Skip to Content

View Geocache Log

Found it tanjulainen found #Bonuksen BONUS Toiset on luotuja kulkemaan

Sunday, 17 February 2019Finland

TFTC. Meillä oli ollut aiemmin puhetta kätköilyreissusta ilanak:n kanssa. Päädyimme Marrasmuksen kanssa jutustelemaan paria päivää aiemmin suunnitelmastamme ja niin meillä olikin jo sopiva poppoo kasassa. Suunnaksi valikoitui aiemman Vantaan sijaan Nurmijärvi, sillä siellä oli sopiva rypäs kaikille hakemattomia kätköjä. Päivä aloitettiin aikaisin aamu(yö)miitillä. Siitä sitten toinen auto parkkiin ja kaffetta mukaan ja eikun menoks. Suuntasimme siis Toiset on luotuja kulkemaan -setille. Pelkäsimme pahinta aiempien logien perusteella, mutta siellä meitä odottikin hyvä latu, joka oli sallittu myös dementiahiihtäjille. Toki jokainen poikkeaminen polulta kätkön suuntaan oli aikamoista rämpimistä ja paikoitellen ainut tapa päästä eteenpäin oli neliveto. Kierroksen jälkeen saimme tehdä pienen sakkokierroksen (toki onneksi uusia kätköjä etsiskellen), kun huomasimme auton avainten unohtuneen sinne autoon sisälle. Onneksemme toiset avaimet saatiin aika pikaisesti paikalle ja saimme nauttia sen aikaa auringonpaisteesta ja paikoitellen voimakkaasta tuulesta. Päivä oli kuitenkin kaiken kaikkiaan onnistunut ja kätkösaldo nousi 27 löytöön ja palasimme kotiin päin jo hyvissä ajoin ennen päivällisaikaa.

Päivän kätköt logattiin lokivihkoja ja aikaa säästääksemme yhteisnimimerkillä MIT eli Marrasmus, ilanak & tanjulainen.

Miitin jälkeen suuntasimme tälle päivän pääkohteelle. Auto jätettiin viralliseen parkkiin ja siitä käppäillen lenkille. Suurin osa kätköistä paikallistui hetken kulkuilun jälkeen, kunhan ensin oli tehnyt polveen asti olevaan umpihankeen reitin nollille. Kierrokselta oli bonustiedot kerätty, joten eikun etsintöihin ja siellähän se purkki lymyilikin. Kiitos kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page