Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found El Paradiso

Wednesday, 27 February 2019Finland

Kyllä ei mennyt tänään kaikki niin kuin Strömsössä. Kotkasta suunnattiin Kouvolan juna-asemalle, ja tietysti sen verran myöhässä, että juna lähti kirjaimellisesti nenän edestä. Kolli ja pikkukimuli olivat matkalla Kuopioon katsomaan KalPan peliä. Onneksi sillä seuraavallakin, kolmen tunnin päästä lähtevällä junalla ehti vielä peliin. Se ei paljoa kuitenkaan lohduttanut.
Siinä ostettiin uudet liput ja hortoiltiin harmaassa kaupungissa. En edes uskaltanut ottaa puheeksi kätköilyä ajankuluksi.
No, juna tuli ja meni mies ja tyttö sen mukana. Hetken istuin autossa ja mietin, ajaisinko suoraan kotiin. Mutta koska aamu ei mennyt ihan putkeen, niin jospa minä kuitenkin menisin. Ja Paratiisiin! Kukapa sitä nyt ei Paratiisiin menisi, jos tilaisuus tarjoutuu.
Eihän mulla saappaita ollut mukana, mutta ajattelin, että samapa tuo on. Ei päivä enää paljoa paskemmin voisi mennä. Kun askeleensa asetteli huolella, niin goretexit riittivät juuri ja juuri. Jossain meni kyllä vikaan, kun kysyntä ja tarjonta eivät kohdanneet. Missä oli palmupuut ja sinitaivas? Ei pitäisi kaikkiin lupauksiin uskoa. Vettä ja jotain kasvustoa kyllä löytyi ja onneksi myös purkki siististi omalta paikaltaan, vaikka mr Murphy olikin kovasti viskonut kapuloita rattaisiin.
Hyvillä mielin ja reidet hapoilla astuin ulos tunnelista. Aurinko oli alkanut paistaa ja kengätkin olivat kuivat, joskin hieman rusehtavat. Tässähän tuli oikein hyvälle tuulelle.
Kiitos jalkatreenistä ja tietysti kätköstä! Tämä pelasti mun päivän.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page