Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found P = Puujaa, Hausjärvi Alphabet

Tuesday, 26 February 2019Finland

Geotapit (Neilikka77, Kalvoapina & minä) liikenteessä kätköilijöiden talviohjelmaa suorittamassa. Pääkohteena Hausjärvi ja sieltä pitäisi tän viikon ohjelman mukaisesti löytää Kirkko, 0km & Rautatieasema. Iltapäivällä startattiin Tampereelta ja noin 6h rypistys siitä tuli ja se päätavoite tuli täytettyä. Tottahan toki myös muutamia muitakin kippoja käytiin etsimässä siinä talviohjelman ohessa.

Enpäs ole ikinä ennen kuulutkään tälläisestä kylästä kuin "Puujaa". Kyllä se tämä kätköily harrastus vaan vie moneen niin arvaamattomaan paikkaan. Mikä tosin on vaan ja ainoastaan rikkaus. Geobiili saatiin ihan säädylliseen parkkiin ja siitä sitten lumessa kahlaten kohteelle. Hanki kantoa oli osan matkaa saatavilla, mutta ei kokonaan. Kätkölle päästiin ja kiva tekele sieltä paljastuikin. Tälläsiä kätköjä on kiva hakea mihin on nähty hippasen enemmän vaivaa. Puumerkit logiin ja sitten seuraavaksi tutustumaan Puujoen kätköihin.

Loggaukset teimme yhteistunnarillamme GEOTAPIT tai omilla nimmareillamme

Kiitos kätköstä + favo !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page