Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found 600. Pisteen Haaste - Challenge of 600 Stars

Friday, 01 March 2019Finland

Toinen päivä kätköilyä ja sää on mitä aurinkoisin. Majapaikka oli loistava ja palvelu erinomaista. Herätys 8.00, ei siis niin eläimellinen aika kun yleensä kätköileen lähtiessä.

Tämä haaste on toinen tämän päivän pääkohteista. 7.5.2018 yritimme henkilökohtaista ennätystä saada 300 kätköä päivässä. Se jäi vähän vajaaksi, tuli 265, ei huono sekään. Ja mahdollisti sitten tämän haasteen täyttymisen. Kiva niin.

Noin viikko sitten oli kätköllä käyty, mutta ei minkäänlaisia jälkiä enää näkynyt muuta kuin saaressa. Teimme sitten omat, tai MrCat teki, mä jäin rannalle ruikuttamaan. Jäällä oli hankikeli ja mahtava kulkea lumikengillä, suksilla olis tänään mennyt nopeammin. Kätkö oli sellainen kuin haastekätkön pitääkin ja löytyi hyvin.

Merkittyä parkkia ei ollut vieläkään aurattu, piti jättää auto peräkärryineen tien varteen hätä vilkut päällä. Yksi autoilija pysähtyi kyselemään mikä hätänä. Kerroin asian ja hän näytti vähän siltä että eikö teillä oo parempaa tekemistä.

Favon saa meiltä, oli sen verran haasteellinen haaste.
Tai ei haaste sinänsä, mutta kätkölle meno

Kiitos haasteesta ja kätköstä

Additional Images Additional Images

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page