Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Onneli ja Anneli

Friday, 01 March 2019Finland

Tommijasin kanssa lähdettiin hakemaan pari purkkia Loviisasta. Hymynaamoja oli kartta täynnä. Kysymysmerkkejä oli niitäkin enemmän. Siinäpä sitä autossa istuskeltiin ja funtsittiin, mikä niistä valittaisiin.
No, Onneli ja Anneli tietenkin! Lapsellisen helppo, naps ja kops mysse. Juu, kyllä ei ollut. Pitkään istuttiin ja kuukkeloitiin. Helpparipuhelu pikkukimulille, joka oli leffan nähnyt. ????? En mie muista, oli vastaus joka kysymykseen. Kovaa työtä tämä lopulta vaati ja tsekkerikin kiukutteli. Lopulta saatiin se tyytyväiseksi ja lähdettiin purkille.
Hyvin löytyi purkki. Jouduttiin lisäämään paperia, kun lokivihko oli umpijäässä.
Kiitos työtä teettäneestä lapsellisen helposta mysteeristä ja itse kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page