Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Luvian kirkko ja hautausmaa

Friday, 01 March 2019Finland

Tämän viikon sunnuntaille oli ei-kätköilymahdollisuutta -ohjelmaa ja työviikkokin oli tiimillämme melkoista haipakkaa, joten päätimme ottaa pienen irtioton miniloman muodossa. Miittikarttaa tutkimalla päädyimme Porin seudulle, tavoitteena pari uutta miittikuntaa ja muutamia valikoituja tilasto/haastekätkötäydennyksiä ja rentoa parisuhdeaikaa ilman kiirettä. Miniloman saldoksi tuli 2 miittiä, 14 löytöä ja yksi denari, johon oli hyvä päättää retki ;)

Eurajoki punoitti multikartalla joten kun ennen miittiä oli aikaa niin suunnattiin tämän kätkön kimppuun. Jäätävän kylmä tuuli meinasi yllättää kätköilijät mutta nopein liikkein ei ehditty aivan jäätyä. Tarvittavat tiedot löytyi nopeammin kuin itse kätkö, koska sen suhteen iski äkillinen puusilmäisyys. Lopulta saatiin nimmari kirjaan.

Kiitokset kätköstä!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page