Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found Positiivinen

Sunday, 03 March 2019Finland

Ainut aamu tällä viikolla kun olisi saanut nukkua, niin eikös meillä soi kello seitsemältä. Pitihän sitä ehtiä Naantaliin miittiin yhdeksäksi. Mukaan saatiin kotoa houkuteltua nuorin poikamme, kaksi vanhempaa jäi kotiin. Miitissä syötiin aamupala ja samalla vaihdettiin kuulumisia kollegojen kanssa. Mukava tapa aloittaa aamu keväisenä sunnuntaina. Tosin se mukana ollut lapsi istui autossa katsomassa Netflixiä miitin ajan 😊.
Miitistä suunnattiin silmulenkille. Sinne meno on jo aiemminkin ollut suunnitelmissa, mutta aina on vaan syystä tai toisesta jäänyt. Lenkki oli helppo kiertää, vaikka paikoittain oli vähän liukasta. Lähtiessämme lenkille, parkkipaikalla oli yksi auto. Lenkin loputtua autoja oli parkkipaikalle ilmestynyt jo yhdeksän. Ilmeisen suosittu ulkoilupaikka.
Silmulenkin jälkeen teki vielä mieli hakea muutamia purkkeja ja näin tehtiin 😊
Kaikki purkit löytyivät hyvin ja oli ilo seurata, miten ekaluokkalaisemme sai kokea löytämisen riemua useammankin kerran.
Kiitos kätköstä kätkijälle!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page