Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found 0 km: Pirkkala (v2.0)

Saturday, 02 March 2019Finland

Päätin, että elämä ei aina voi olla järkevää, vaan joskus pitää tehdä asioita, joista nauttii, vaikka se päättömältä kuulostaisi omaankin korvaan. Lähdin aamulla kätköilemään koko päiväksi ja keräämään muutamia tavoitteita. Ensinnäkin kaipasin ö:llä alkavaa miittiä ja siitä se idea tälle päivälle tulikin, kun bongasin sellaisen Isojoelta. Sitten tajusin, että minulla on Kankaanpäässä ja Forssassa monta ratkottua mutta hakematonta mysteeriä, joiden noutaminen sopisi hyvin matkan varrelle. Kun vielä tuli tarve talviohjelman myötä hakea kirkkoa, 0-kilsalaista ja rautatieasemaa, niin siitä tuli sopiva lisämauste reitin suunnitteluun. Lopuksi keksin ottaa vielä yhdeksi tavoitteeksi jonkun puuttuvan päiväsaldon.

Suunnitelma oli täydellinen sisältäen kätköilyä Tammelassa, Forssassa, Loimaalla, Viialassa, Valkeakoskella, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla, Sastamalassa, Kiikoisissa, Lavialla, Kankaanpäässä ja Isojoella. Ihmeellisesti Isojoelle pitäisi mennä yhteensä alle 600 km mutta autonmittariin oli tullut yli 800 km kotiutuessani yöllä. Muutaman ylimääräisen kätkön jouduin hakemaan saadakseni päivätavoitteen täyteen ja ehdinpä hakea sunnuntaille kätkön ennen kuin olin lopulta kotona. Täysin päätöntä, mutta niin kivaa!

Tämä nollakilsalainen tuli ratkottua sohvalta käsin edellisenä iltana ennen reissua. Vaan onpa tuo patsas tullut nähtyä livenä aikaisemmin. Harvoin on patsas saanut samalla tavalla hätkähtämään ja jäänyt mieleen niin kuin tämä. Kätkölle mennessäni parkki ei ollut kaikkein sopivin liikennemerkkiensä osalta mutta ei ollut oikein muutakaan tarjolla. Nopeasti käymällä ja palaamalla ajattelin, että kai sitä voi käyttää. Onneksi tuli nopea käynti, koska täällä tuuli aika reippaasti eikä tullut mieleen jäädä jäädyttämään sormia yhtään pidemmäksi aikaa. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page