Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found 0 km Padasjoki ver. 2

Saturday, 02 March 2019Finland

Talven mittaan on tullut tutustuttua Offipeten tuotantoon ja tätä myssekirstua lähdettiin nyt meicun kanssa availemaan. Ihan joka paikkaan ei lumitilanteen vuoksi päästy mutta mukava setti noita kerättiin ja sopivasti kohdille osuneita muita kätköjä myös. Kätköt logattu pääosin yhteisnimmarilla AM.
Kiitos kätköjen tekijöille!
Tämä oli reissun eka pysähtymiskohde. Padasjoki myssekartalle ja talviohjelmaan nollasarjalainen, tärkeä purkki siis! Nopsat laskut ja putkilla pyörähdys. Sen verran olin unenpöpperössä vielä että saattoi lokiin lipsahtaa ihan mikä sattuu päivämäärä, mutta 2.3. sen piti olla 🤪

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page