Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tellu78 found Jokelan Raili 45

Tuesday, 26 February 2019Finland

Tälle päivälle oli suunniteltu vähän Railia ja myöhemmin miitti pkseudulla.

Tiimi MaTe sai geobiili Uolevin nätisti parkkiin annettuihin parkkinaatteihin, siitä sitten startattiin Respan ykköspisteen kautta railille!

Nätti talvinen keli oli ja melkein hankikanto, tosin niitä polun reunoja haukattiin kengillä tooosi moneen otteeseen!
Siistit kätköt löytyivät vaivattomasti geopolkujen päästä ja oli ilo kävellä metsässä. (Favon pukkaan trailin alkuun ja respaan, anteeksi jo etukäteen copy pastet..!)

Todella kiva traili! (Osa siitä jäi odottamaan paluutamme hoodeille)

Kiitos kätköista, trailista ja päivän ulkoilusta kauniissa säässä 😊

Tiimi MaTe (marko77 ja Tellu78) liikkeellä allekirjoittaneen talviloman kätköilymatkoilla.

Viikon ajalle ei oltu tehty mitään tarkkoja suunnitelmia, mentiin aina vaan fiiliksen mukaan, joinain päivinä paljolla ajelulla, joinain päivinä vähemmillä ajeluilla. Kätköjäkin kertyi, joskus vain yksi, joskus monta. Miititkin vähän ohjailivat suuntaa.

Viikkoon sisältyi pari trailin pätkää, yllätysmiittejä, ei niin suoria siirtymiä, useampi denari (joista 2 Viipurissa, sinne jäi ulkomaanlöydöt (mutta tulipahan käytyä mielenkiintoisissa paikoissa ja paikallisessa hypermarketissa), sekä monia iloisia kohtaamisia kanssakollegoiden kanssa ja minimiittejä. Yksi löhöilypäiväkin otettiin. Loppuviikosta sunnuntaina tiimitoveri Ma oli kipeänä joten kiersin saarikippoja tiimin SuRe (Suprasami ja Retale81) kanssa.

Voiko kivempaa (kätköily) talvilomaa toivoakaan? Hyvin käytetty viikko!

Nyt kun arki odottaa edessä, samoin lokkausurakka (lokatessa jo maanantai, onneksi on vapaapäivä!), voi vain todeta että olipa kivaa! Kiitos kaikille kätköttäjille kätköistä, miitinpitäjille miiteistä ja kollegoille seurasta. Upeita hetkiä ja retkiä! 😊 ❤ Favoja tiputeltu matkan varrelle

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page