Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found KoKo - Vuosaari

Thursday, 07 March 2019Finland

Tätä purkkia olen säästellyt sopivaa tarkoitusta varten ja se tarkoitus löytyi tänään. Sainpa Vuosaari-kierrokselle edes yhden purkin, jonka nimessä Vuosaari on perusmuodossaan eikä taivutettuna. Näin siis on kuitattu talviohjelman nimipäivätehtävä. Pimeässä lähestyin nollapistettä, mutta vedin vähän pitkäksi. Nallun gepsi ohjasi vähän takaisinpäin ja siellähän oli potentiaalisen näköisiä paikkoja. Purkki löytyi yllättävän nopsasti ja taskulampun valossa raapustin nimen lokiin.

Onnea kätkölle, tänään näytti olevan tasan kaksi vuotta piilotuspäivästä! Joskus ajattelin että etsin omalle syntymävuodelleni jonkun spesiaalin kätkön, mutta nyt tämä purkki osui sille kohdalle suunnittelematta. Mukava kätkö kyllä ja kun kierroksella tuli muisteltua niitä muutamaa vuotta 80-90-lukujen taitteessa, kun asuin Vuosaaressa, niin ehkä tämä oli ihan osuva valinta. Kiitos kätköstä! #1974

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page