Skip to Content

View Geocache Log

Found it Bertta76 found Pannaan siivekästä

Saturday, 09 March 2019Finland

Päiväretki Uuteenkaupunkiin, 34 kätköllä tuli pyörittyä, joista kolme denaria. Onpahan hyvä syy tulla uudestaan, toki jäi vielä paljon niitäkin kätköjä, jotka eivät olleet listalla. Päivästä päälimmäisenä tunteena taisi jäädä se, että ei yhtään katajapuskaa enää 😁 Vaikka tuskin niitä loppujen lopuksi nyt niin paljon oli 😁

Tämä sattui passelisti menomatkalle ja sopiva kohta täytellä lasinpesunesteen säiliötä. Aurinko sulattanut sen verran kivasti teitä, että likaista märkää riitti tuulilasiin. Parkissa oli tullessa toinen auto, mutta kuljettajaa ei näkynyt lähistöllä, joten rohkeasti purkille. Tämä oli mukava käydä, kun paikka oli selkeä eikä tarvinnut arpoa kätkön paikkaa. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page