Skip to Content

View Geocache Log

Found it spitko found Piirrä ja arvaa

Sunday, 10 March 2019Finland

Tähän tehtävään tartuttiin tuoreeltaan ja keksittiin niitä kahta hankalinta lukuun ottamatta kaikki suhteellisen nopeasti. Kun vain kaksi puuttui, niin ajattelin että sellaisen määrän voi mukavasti räiskiä kartalle ja katsoa miltä näyttää. Mukavan siisti nippu siitä kasautuikin, joten homma jäi siihen että kirjoitin muistiinpanoihin salmiakkikuvion nurkkien koordinaatit.

Tänään olimme sen verran lähellä tätä paikkaa että päätimme poiketa maastobrutettamaan 234 jäljelle jäänyttä ratkaisua. Alue oli mukavan kompakti, mutta saimmepa silti kulutettua puolisen tuntia upottavassa hangessa tarpoen ennen kuin vastaan tuli etsintäkohde, jolle johti selkeä geopolku. Kätkö löytyi hetken tiirailun jälkeen ja nimi päästiin lisäämään logikirjaan. En tiedä mistä johtuu, mutta onnistuneen maastobrutetuksen jälkeen on kyllä ilo aina ylimmillään.

Kotosalle ehdittyämme aukeni myös vihjeen merkitys ja sen avulla ratkesivat ne pari puuttuvaa palaa. Niiden avulla kaavat antoivat aiemmin päivällä vieraillun paikan koordinaatit ja checkerikin saatiin vihreäksi heti ensi yrittämällä. Eli mysteerikin ratkesi vielä samana päivänä kätköllä käynnin kanssa.

Kiitos mukavasta mysteeristä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page