Skip to Content

View Geocache Log

Found it Hanikki found Kaakon Matrix 3/1 - Vaikeuksia uutistoimituksessa

Tuesday, 12 March 2019Finland

FTF@13.24, jos on vaikeuksia uutistoimituksessa, niin oli niitä täälläkin. Ihan tuoreeltaan ei ehtinyt asiaan syventyä, mutta tänään oli hetki aikaa tutkia ja hutkia. Paljon tuli numeroita pyöriteltyä, mutta mitään järkevän oloisia naatteja ei vaan syntynyt. Hetken tuumailun jälkeen lamppu syttyi ja homma alkoikin näyttää lupaavalta, mutta eihän se uutinen toimitukselle kelvannut, ei sitten millään variaatiolla😓. Kartalla paikka näytti kuitenkin niin lupaavalta, että olihan se pakko käydä katsomassa ja siellähän se purkki piilotteli! 😀
Yksi oikea vastaus oli jo chekkerissä ja jalan jälkiä näkyi maastossa, mutta ne veivät hieman väärään paikkaan joten toiveita puhtaasta lokista vielä oli. Mutta samalla kävi mielessä että kehtaako tästä äfteeäffää edes kirjata kun ei ole chekkeriäkään saanut vihreäksi, no loki oli puhdas ja nimi siihen tuli raapustettua. Illalla vielä oli pakko ottaa asia uudestaan tutkintaan ja kyllähän ne hiphurraat sieltä lopulta tuli parin korjausliikkeen jälkeen ja samalla varmistui että oikeaa asiaa tuli tutkittua, joten hyviä uutisia lopulta 😅.
Kiitokset Tiklit mukavasta mysteeristä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page