Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tellu78 found Reitti

Tuesday, 12 March 2019Finland

Vuorotyöläisen viikonloppua viettelemässä eli ma - ti vapaa. 2. päivänä suunta Kaakkois-Suomesta Päijät-Hämeeseen, tiimitoverilla kun oli kurssi pidettävänä, joten kun oli hänet tipautettu kohteeseen, iskin geobiili Uolevin nätisti parkkiin Launeen Cittarin pihaan ja mietin minne mennä.

Jonkin aikaa livekarttaa tutkittuani päätin ottaa suunnan tänne katsomaan mikä jännä täällä oli. Vaikkei atribuutit luvanneetkaan talvilöydettävyyttä, oli joku tämän viime kuussa löytänyt joten päätin kokeilla onneani.

Ensimmäinen lähestyminen tapahtui väärästä suunnasta, autoa ei saanutkaan siihen mihinkään parkkiin, satelliittikuva hämäsi. No, ei kun autoa kieputtamaan sinne tänne ja tonne, viimein päätyen pollareiden toiselle puolelle, johon kääntöpaikan jälkeen aidan viereen uskalsin Uolevinkin tuupata parkkiin. Siitä nollille ihmettelemään. Satelliittikuvaa ja vihjettä sekä lokeja katsellessa jonkin asteinen ja moinen mielikuva alkoi syntyä. Ensin en nähnyt mitään mikä istuisi mielikuvaan, sitten bongasinkin oikean puun mitä haukkua..!

Siellähän se. Noudin ja menin tien laitaan lokkaamaan, kovin oli kostea loki ja täynnä, juuri ja juuri sain Power Tankin musteen pysymään. Palautusta sain hetken odottaa, pari jästiä löntysti hissukseen lähemmäs ja tuntui että ohittamisessa kesti ikuisuus. No, Pokemon Gota siinä sitten hetken pyörittelin, kunnes jästit häipyivät. Sitten nopsa palautus ja takaisin autolle.

Kiitos erilaisesta kätköstä, taisi olla 2. tai 3. itselle tätä laatua! 😊
Ihanaa vaihtelua!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page