Skip to Content

View Geocache Log

Found it TalsiT found To Bee or Not to Bee

Wednesday, 13 March 2019Finland

FTF 17:28.
Tänään näitä uutukaisia tuntui tipahtelevan ilmoille enemmänkin, mutta kun muut velvollisuudet painoi päälle, niin näytti ettei hunttiin pääse mukaan. Mutta tytön kun sain vietyä harrastuksiin, päätin lähteä hakemaan sitten pari vanhaa kätköä lohdutukseksi. Tässä kohtaa känny pirahti vielä kertaalleen lupaavasti...ja vielä yksi uutukainen! Ja vain hieman pidemmällä kuin minne olin muutenkin jo menossa...päätös oli helppo ja huntti-vaihde päälle :D

Siinä sitten kätkölle ajellessa ehti miettiä, millaiseen ampiaisparveen sitä on joutumassa! Ja mehiläistarhurin pukukin oli epähuomiossa jäänyt kotiin...noh paikalle päästessä ja suojavaatetusta suunnitellessa, ei autosta löytynyt mitään ampiaisten pistoilta suojaavaa. Piti sitten vetää takin vetoketju kiinni ylös asti ja pipo syvemmälle päähän ja kohti 0-pistettä. Hetki siinä meni kuunnellessa, josko vihaista surinaa kuuluisi, mutta onneksi tienoo tuntui rauhalliselta. Hiiviskellessä lähemmäs, itse kohdekin paljastui nopsaan ja käsi täristen tätä tavoittelemaan. Onneksi taisivat surisijat olla talvihorroksessa, koska rauhassa sai tämän lokata! :) Kiitoksia kovasti kätkijälle! Hieno camo, favo napsahtaa tilille!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page