Skip to Content

View Geocache Log

Found it puskailves found Rantatien opastaulu

Wednesday, 13 March 2019Finland

Lähinnä talven, mutta myös muiden asioiden takia ei ole tullut kätköiltyä vähään aikaan, mutta tänään oli hyvä paikka sille. Tämä multi oli ensimmäisenä vuorossa ja oli mielestäni mukava tapaus kaikkineensa. Alkupiste oli selkeä ja gadesta tykkään. Olin tosin hieman ruosteessa, mutta pienen korjauksen jälkeen naatit irtosivat.

Loppupiste vei kivaan ja rauhalliseen paikkaan, jossa oli hyvä etsiä. Tuuli tosin oli varsin navakka. Pari kurkkausta tarvittiin ennen kuin selkeästi piilotettu purkki löytyi. Sen sisällä oli jäätä, jonka poistin ja kaadoin vedet pois. Lokikin oli kostea, mutta minulla ei ollut laittaa uutta tilalle. Kynänjälki tarttui kuitenkin kohtuuhyvin.

Kaikkiaan mukava ja selkeä multi, joka vei vielä varsin kivoihin kohteisiin.

Kiitos kätköstä!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page