Skip to Content

View Geocache Log

Write note Teemu Laitinen posted a note for Samun Sikavaikea Kasvimysse

Thursday, 14 March 2019Finland

Itsekin olen tätä mysteeriä koettanut viime päivinä ratkaista. Kasveja ja niiden lajintuntemusta olen harrastellut noin 20 vuotta ja tunnistinkin sujuvasti noin 35 lajia. Noin 10 lajia lisää tunnistin määrityskirjallisuuden avulla, mutta loput olivatkin hankalia. Itselle vaikeimpia ovat olleet N23 ja N43. Kuitenkin lukujen pyörittelystä tuli vain sellaisia numeroita, että arvasin joidenkin epävarmojen lajimääritysten olevan väärin.

Tänään aamulla sain toisista laskuista esiin lupaavanoloiset koordinaatit ja katselin hieman kartalta mahdollisia paikkoja, joissa kätkö voisi olla. Päivän oppitunnin jälkeen suuntasin suoraan tuonne alueelle ja tarkastelin paikkoja tuolta laskemaltani koordinaattilinjalta, mutta kätköpurkkia ei näkynyt. Tulin sitten kotiin, katselin tietokoneelta karttaa vielä vähän tarkemmin ja lähdin sitten uudelleen matkaan. Pyörin maastossa pari tuntia potentiaalista linjaa pitkin kulkien, mutta edelleenkään kätköä ei löytynyt. Maastossa näkyi jalanjälkiä lumessa vihjeenmukaisten paikkojen lähettyvillä, mutta muita etsijöitä ei tullut vastaan. FTF-loggauksen kellonajan aikaan olin juuri lähtenyt kotoa uudelleen maastoon. Ilmeisesti laskuissani on vielä jotain väärin tai en sitten vain tarkistanut paikkoja tarpeeksi laajalta alueelta.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page