Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkivimaki found Kappale Kauneinta Suomea - Haastekätkö

Friday, 15 March 2019Finland

Purkilla tuli käytyä jo joskus aiemmin. Haasteen ehdot ovat täyttyneet, joten on loggauksen vuoro. Tämä olikin hieman helpompi versio siitä uudemmasta haasteesta, jossa pitää hakea yksi kätkö kaikista Suomen kunnista, mutta tästä on hyvä startata :)
Kätköilyn myötä on kyllä tullut tutustuttua moniin uusiin paikkoihin. Esimerkiksi ennen kätköilyä en ollut koskaan ennen käynyt Kainuussa. Mutta nytpä on sielläkin käyty, jos ei muuten niin ainakin muutaman kätkön edestä :D Vieläkin on paljon hienoja paikkoja näkemättä, mutta onneksi tässä on koko loppuelämä aikaa käydä vähän siellä sun täällä. Eikä pelkästään Suomessa vaan myös muualla maailmassa. Jos olisi niin paljon rahaa, että voisi reissata mielin määrin, niin milloinkohan sitä kyllästyisi kulkemiseen?
Kiitos haasteesta ja laitetaan oheen vielä todisteet haasteen ehtojen täyttymisestä kuvan muodossa.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page