Skip to Content

View Geocache Log

Found it Charinda found 3x3-4

Friday, 15 March 2019Finland

Ensimmäinen osuus ratkesi oikein näppärästi, kiva kun ei tarvinnut mitään postimerkin kokoista latoa bongailla kartalta. Seuraava osio vaati kolme yritystä ennen kuin chekkeri välkytteli vihreetä. Mukavan suoraviivainen ja selkeä mysteeri. =)

Tänään päätin kurvailla huudeille loskasateesta huolimatta ja edellisten jälkiä seuraillen pääsi hyvin perille asti. Jonnin tovin tuijottelin nollaa, mutta lokien luvun jälkeen laajensin etsintäaluetta ja niinpä oli loki hyppysissä. Aika näppärästi maastoutui purkki, onneksi kamppeet oli märät ja eikä jaksanut sateessa hirveesti heilua, niin tuli tarkemmin katseltua ympäristöä. Tämä alue oli minulle aivan uusi tuttavuus, kiitokset sen esittelystä ja tietenkin kätköstä! =)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page