Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Cross Criss Cross

Sunday, 17 March 2019Finland

Ai ai! Nyt on makiata mahan täydeltä, ajattelin, kun huomasin ristikkomysteerin. Ristikot on kivoja. Kukaan ei vielä siinä vaiheessa ollut saanut tsekkeriä vihertämään, joten tartuin työhön innolla.
Hä! Missä oli alli ja Manu? Ja mikä ristikko se sellainen on, josta ei löydy Akaata? Tämähän olikin vallan rasti... eikun risti ruutuun -tehtävä. No, ristiriitaisissa tunnelmissa aloin perata nettiä, ja nopeasti syntyi tulosta. Risti toisensa perään asettui kiltisti omalle paikalleen. Kunnes tuli seinä vastaan. Ristit unohtuivat ja uppouduin uusiin haasteisiin.
Sitten tommijas kyseli, kuinka olin edistynyt ristien kanssa. Juu, ei, sanoin. Lyötiin siinä viisaat päät yhteen, eikä mennytkään kauaa, kun molempien ruudukko näytti varsin kelvolliselta. Jokunen tsekkerin kutittelu ja sitten alkoi lämmetä. Tommijas löysi ensimmäisenä oikeat ristit ja siitä olikin hyvä ruveta suorittamaan matemaattista osuutta.
Helpommin sanottu kuin tehty. Vaikka homma oli hanskassa ja hanskakaan ei ollut vielä hukassa, niin töitä sai tehdä silmät ristissä.
Pitkälti puolenyön jälkeen vielä kynä sauhusi. Kello löi kaksi yöllä ja laitoin viimeisen rastin ruutuun, ristin käteni ja sanoin tsekkerille viimeisen sanani. Ja kyllä, se kelpasi.
Iltapäivällä sitten oli pakko lähteä käymään purkilla. Se piRisti kummasti. Ristiin rastiin ei tarvinnut ajella, kun osuttiin kivuttomasti suoraan purkille. Lokiin piirrettiin iiiiso risti. No, ei vaineskaan.
Kiitos ristirumbasta ja kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page