Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tellu78 found Vaunulenkki - Kahvin tuoksua

Saturday, 16 March 2019Finland

Aikaisin kun lähtee liikkeelle, kerkeää paljon ja silliin eka taukokin on aika aikaisin. Tässä kahvi- ja vessatauko, samalla päätettiin poiketa hakemassa lähin kätkö. Geobiili Uolevi parkkiin lähelle ja pompahdellen paikalle. Nopsasti paikallistui piilo ja päästiin lokkauspuuhiin! Räntäsade yltyi joten vikkelästi myös takaisin autoon lämpimään. Matka kohti Jyväskylää jatkuu..

Kiitos kivasta kätköstä ja paikan esittelystä!


Viikonlopun viettoa Keski-Suomessa, Team MaTe (marko77 ja Tellu78) vauhdissa. Ensin kierrettiin kaksin, sitten loppumatka tiimin SuRen (suprasami ja Retale81) kanssa.

Itselläni koko viikonloppu vapaa ja mihinkäs sen käyttäisi jos ei kätköilyyn? Suunta oli auki joten vielä muutamaa päivää aiemmin en tiennyt mihin menisimme. Kyselin vähän muilta. Retale81 sattui sanomaan että eivät ole kotonaan vaan menossa Jyväskylään ja Muurameen pitämään ekoja miittejään. Asiaa ei sen kummemmin sivuttu. Myöhemmin sitten Markolle satuin toteamaan että oispas kiva olla paikalla siellä miitissä. Marko sitten totesi että mikä estää? 😂

No, ei kai mikään 😁😂

Ruvettiin sitten suunnittelemaan reissua, kovin aikaisin oli miitti, joten se piti huomioida liikkeelle lähdössä. 4.30 lähdin Pyhtäältä ajamaan, Lahdesta Marko kyytiin ja suunta Jyväskylään. Matkalta pari, ettei olla liian aikaisin hoodeilla pyörimässä, yllätystä pilaamassa.

Saatiin yllätettyä miitin pitäjät!

Kiitos kätköistä ja miiteistä kaikille kätkönomistajille! Oli kiva reissu! 😊

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page