Skip to Content

View Geocache Log

Found it juppepupu found #1 Mörökölli

Tuesday, 19 March 2019Finland

Luulin tätä helpommaksi kierrokseksi. Heti alussa ilmeni pieni ongelma, kun reittipisteeksi laitettu parkki olikin paikassa, johon oli työmaa-ajoa lukuunottamatta ajo kielletty. Varsinkin kun oltiin liikkeellä arkipäivänä ja työmaaliikennettä oli reilusti, emme tohtineet autoa tuohon jättää vaan ajoimme golkentän parkkiin. Siitä sitten fiksusti päätimme mennä golfkentän läpi kätkömetsikköön. No kentän läpi meni kyllä ulkoilutie, mutta se oli paksussa sohjossa. Yhdessä kohtaa olikin sitten niin märkää, että vaelluskengät haukkasivat vettä ja loppumatka mentiin märin jaloin.
Kätköt löytyivät kyllä hyvin, mutta siirtyminen kätköltä toiselle oli välillä haasteellista. Lumi oli märkää sohjoa ja sitä oli paikoitellen vielä polviin asti. Jossain kohtaa oli polku ja jossain taas ei. Joskus polku johti läpipääsemättömään paikkaan ja pitkän tuumailun ja kokeilun jälkeen nöyrryttiin palaamaan samaa polkua takaisin. Loppupätkän tieosuus tuntui hyvinkin helpolta kävellä, mutta eiköhän siinä vaiheessa alkanut sataa vettä. Lisäksi tuuli toi tullessaan mukavan viemärin hajun. Jätevedenpuhdistamo näköjään rakenteilla keskelle tätä kierrosta.

Jälkiviisaana tämä lenkki olisi voinut olla tosi mukava kesällä sulan maan aikaan, mutta nyt aika haastava. Kaikki sarjan purkit kuitenkin löytyivät, mutta sitä yhtä ulkopuolista ei näillä lumilla näkynyt.
Kiitokset kätköistä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page