Skip to Content

View Geocache Log

Found it saaralah found Golden Tree - G - Aakkosmysteerikätkö Heinolassa

Thursday, 21 March 2019Finland

Talviohjelman viikkotehtävissä tarvittiin g-kirjainta ja kun ensimmäinen yritys löytää g meni mönkään, tuli kiire etsiä toinen vaihtoehto. Kovin paljon ei ollut vaihtoehtoja ja monet oli hankalia mysteerejä. Tästä mysteeristä pääsin heti jäljille ja ei mennyt kuin hetki, kun oli koordinaatit selvillä.

Tänään tultiin Heinolaan ja tämä oli päivän viimeinen purkki. Auto suositeltuun parkkiin ja kävellen kohti kätköä. Alkumatkasta hanki kantoi hyvin, mutta mitä lähemmäs kätköä päästiin, sitä enemmän upottiin hankeen. Kätkö löytyi ongelmitta. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page