Skip to Content

View Geocache Log

Found it Larnos found Helsingin keskuspuisto 72: Töölönlahti

Thursday, 21 March 2019Finland

Fudisjengin vuosikokous pakotti minut ihan ytimeen asti. Samalla kun stogella matkasin kohti Steissiä, tsekkasin muutaman purkin listalle. Stogen saavuttua määränpäähän lähdin käymään läpi listaa. Tämä oli tietysti ihan listan alkupäässä sijaintinsa takia, mutta toisaalta funtsin, että onko haettavissa tällaisena ajankohtana.

Mestoille mankeloituani huomasin ilokseni, että taisin saapua paikalle juuri sopivassa aikaikkunassa. Ehkä työmatkaliikenne oli jo hiljentynyt ja toisaalta ulkoiluliikenne vasta alkamassa, sillä suoran näköyhteyden päässä purkille ei näkynyt ketään. Ehdin myöskin käymään purkilla ennen kuin ensimmäiset lenkkeilijät ilmestyivät gartsalle. Olipa onnistunut ajoitus, ja kun polku koordinaatteihinkin oli vielä tukeva lenkkarin alla, niin mikäs siinä dalsiessa. Tattista kätkijälle ja muille osallisille purkista hyvällä sijainnilla.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page