Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tellu78 found Rest Stop of Siippoo

Friday, 01 March 2019Finland

Hämeenlinnan reissun varrella päätettiin pistäytyä tauolla ja se pidettiin täällä. Samalla haettiin lähipurkki.

Kiitos kätköstä! 😊


Tälle päivälle oli suunniteltu vähän ylläriä... ensin tiimin jäsenelle Ma, joka oli käynyt 4 kirjainta sisältävässä länsinaapurista kotoisin olevassa sinikeltaisessa ostosparatiisissa vain kerran, sitten Team Tupukselle, joka ei tiennyt aikeistamme saapua miittiin Lohjalle. Kaakon voi poistaa mielestä vaan joskus kaakko seuraa perässä..! 😂 😂 😂

Käytiin tosiaan siis 4. circle of hell kätköllä, sisällä sinisessä lootassa ja lihapulliakin pieni satsi maisteltiin.

Itseasiassa, matkan piti tänään olla Pyhtäältä Hämeenlinnaan tytärtä moikkaamaan, suorin reitti sinne kulkeekin Vantaan ja Lohjan kautta... vaan kätköilijät on..!!

Miitin jälkeen ratkotulle mysselle, siitä viimein Hämeenlinnan suuntaan.

Hämeenlinnassa kyläilyn jälkeen päätettiin hakea virtuaali ja multi. Saatiin mukaan zarbba, joten haettiin ne triona ennen kuin piti lähteä kotimatkalle.

Tiimi MaTe (marko77 ja Tellu78) liikkeellä allekirjoittaneen talviloman kätköilymatkoilla.

Viikon ajalle ei oltu tehty mitään tarkkoja suunnitelmia, mentiin aina vaan fiiliksen mukaan, joinain päivinä paljolla ajelulla, joinain päivinä vähemmillä ajeluilla. Kätköjäkin kertyi, joskus vain yksi, joskus monta. Miititkin vähän ohjailivat suuntaa.

Viikkoon sisältyi pari trailin pätkää, yllätysmiittejä, ei niin suoria siirtymiä, useampi denari (joista 2 Viipurissa, sinne jäi ulkomaanlöydöt (mutta tulipahan käytyä mielenkiintoisissa paikoissa ja paikallisessa hypermarketissa), sekä monia iloisia kohtaamisia kanssakollegoiden kanssa ja minimiittejä. Yksi löhöilypäiväkin otettiin. Loppuviikosta sunnuntaina tiimitoveri Ma oli kipeänä joten kiersin saarikippoja tiimin SuRe (Suprasami ja Retale81) kanssa.

Voiko kivempaa (kätköily) talvilomaa toivoakaan? Hyvin käytetty viikko!

Nyt kun arki odottaa edessä, samoin lokkausurakka (lokatessa oli ensin maanantai, sotten kuluikin jo reilu vk lisää ennen kuin lokkauspuuhiin taas pääsi), voi vain todeta että olipa kivaa! Kiitos kaikille kätköttäjille kätköistä, miitinpitäjille miiteistä ja kollegoille seurasta. Upeita hetkiä ja retkiä! 😊 ❤ Favoja tiputeltu matkan varrelle

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page