Skip to Content

View Geocache Log

Owner Maintenance Flinga&co performed maintenance for Fiikunan leikkikaveri -mysteerihippa

Sunday, 24 March 2019Finland

Juupa juu. Koko tämän ajan Emäntä on etsinyt uutta hippakaveria huonolla tuloksella, ja nyt oli sitten pakko kehitellä jotain muuta, kun kätkövalvoja potkaisi persuuksille. Uusi hippafrendi taskuun ja korjaamaan kätkö kuntoon.
Kierrettiin ympäri metsän ja rantojen, käytiin katsastamassa uusi sauna ja ihmeteltiin hakkuita. Kunnes viimein tultiin kätköhuudeille. Emäntä kurkkasi koloon - ja waaat??? 😳 😳 Vanha leikkikaverihan se sieltä kurkkas takas! Missähän se oli aiemmin ollut??? Taitaa ollakin menevämpää sorttia. No, kaikki on kunnossa, anteeksi pitkä viive!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page