Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found City-bear

Sunday, 24 March 2019Finland

Talviloma vetelee viimeisiään ja paluu takaisin etelään on tosi. Viikko vietettiin talvisissa maisemissa Kittilän suunnalla Neilikka77:n ja geokoira Nupun kanssa ja nyt siis paluu kotimaisemiin Tampereelle. Geokätköilijöiden talviohjelmaan on tullut osallistuttua, joten suuremmalta osin tämän viikon tehtävät jäi suoritetavaksi tälle paluu päivälle. Tällä viikolla piti metsästää "aakkosia", kätköjä joiden nimi alkaa kirjaimeilla: K-Ä-T-K-Ö & G-E-O-C-A-C-H-E. Muutama uusi kuntakin siinä samalla sai vihreetä väriä alleen ja muutama haaste tuuppauksen kohti finaalia. Suorinta tietä ei todellakaan tultu, mutta selaista se on.... Kätköilijän elämä.

Kätköjä tuli haettua välillä Kittilä-Tampere 26kpl ja siinä samalla myös tuo talviohjelman viikko tehtävä tuli suoritettua kiitettävin arvosanoin. Kotimatkan kesto pihasta pihaan oli noin 22h !!

Kotimatkan purkki 25/26

Pitkä pätkä on tultu auton ratissa istuen ja kotikin alkaa jo häämöttää (matkaa kotiin n.90km), mutta vielä pitää näin keskellä yötä venyä väsymyksestä huolimatta muutamaan "C"-kirjaimella alkavaan kätkö suoritukseen. Tämä City-Bear multi oltiin valittu haettavaksi, joten ei auta muu kuin venyä parhainpaansa ja koittaa selvitä maaliin. Onneksi näin keskellä yötä homma oli helppo suorittaa ja lopulta päästin purkille asti. Neilikka sen sitten lopulta koppasi käsiin ja päästiin kuittamaan multi suoritetuksi.

Kiitos mukavasta kätköstä ja toteutuksesta hienolla paikalla !!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page