Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kouts1 found 0 km: Suomi - Challenge

Monday, 25 March 2019Finland

Alkoikin haasteellinen 1-3 viikkoa, kun Kätkökarnev on haettava mielellään favotettuja kätköjä ja talviohjelmaan erilaisia D- sekä T-arvoja. Sattumoisin onneksi vietämme tämän viikon lapsenlasten vahteina Espoossa, joten tarjontaa riittää .
Tämä haaste on viime syyskuussa tullut täyteen, mutta purkki on odottanut hakua. Nythän sille tulikin oivasti käyttöä, joten hurautettiin aamupäivästä Hanasaareen. Autolle löytyi mainiosti lyhyelle aikaa paikka ja purkkikin antautui helposti. Toisin kuin monet 0 km -kätköt, jotka usein ovat kovin vaivaannuttavilla paikoilla - ja monenmoni on jätetty väliinkin.
Kiitos haastavasta haastekätköstä! TB + GC out

Todistekuva on ProjectGC:sta. Siinä näkyy suoritusmerkinnän jälkeen vain 10 ensimmäistä kätköä. Lisään loput, jos vaaditaan .

0 km haaste
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page