Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kouts1 found 226

Wednesday, 27 March 2019Finland

Jatkettiin arr1-tyttiäisen kanssa seuraavalle kätkölle. Kiva, kun oli hyvä parkkipaikka kulman takana, toinen etsintä piti tänään jättää väliin, kun autoa ei olisi voinut jättää mihinkään.
Pysäkillä seisoi vanha rouva, joka pian kysyi meiltä, oliko jotain hukassa. No, tuollaisille vanhoille rouville on ihan kiva esitellä vähän tätä harrastusta ja tämäkin oli aivan innoissaan. Ehdotteli jo muutamaa normipaikkaa, mutta pitäähän tällaisella favomagneetilla olla joku hieno juju... Ihmeen nopeasti me se kuitenkin keksittiin. Olimme juuri kätkön äärellä, kun bussi tuli. Vilkuttelimme uudelle tuttavuudellemme, joka näin ollen olikin oiva hämy bussipysäkillä hengaavalle aikuinen-lapsi parille. Saattamassa oltiin, nääs .
Olipa todellakin favojensa arvoinen kätkö, suuret kiitokset pinnan kera (osa tästä voisi kuulua myös kätköttäjän toiselle, Ei kunnossapitoa -kätkölle, meillä kun on nyt favolaari tyhjillään .

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page