Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Hyvää ja kaunista

Tuesday, 26 March 2019Finland

FTF @ 23.23 w/ Juke The Rabbit, Kalvoapina & Neilikka77

Uusipäivä ja vanhat kujeet Neilikka77:n kanssa oltiin valmistautumassa suomalaiseen tapaan saunan ihanaan lämpöön (taas kerran) kun häly kilahti. Meillä ei ollut aikainen herätys, joten mysseä alettiin ratkomaan samoin tein pääasiassa Neilikan toimesta. Sarjaa ei olla seurattu ja ainakaan itse en muista olisinko ikinä katsonut edes yhtä jaksoa kokonaan, joten ihan tää meni kunnolla ratkomiseksi. Vastauksia löydettiin ja jotain jopa kohtuu helposti osaan saatiin hieman tehdä hakuja, mutta kohtuu rivakasti oli lopulta naatit kasassa. Pakkohan se oli sitten liikkeelle lähteä kun ei vielä löytöloggausta purkista ollut tullut. Matkaa meillä toki oli täältä toiseltapuolen mansea ihan mukavasti, mutta Tampere onneksi tarjosi kohtuu suoran baanan liki alusta loppuun. Onneksi myös kellonaika oli sellainen että turhat esteet (jästit) ja muut hidasteet oli aikas minimissään, joten kuhtuu joutuisasti päästiin kohteeseen.

Velä ihan viime metreillä ihasteltiin ja samalla myös hieman ihmeteltiin erään auton omituisia kiemuroita, mutta sekin osoittautui Kalvoapinaksi, jonka navikaattori oli hieman sekaisin . Perille saavuttiin siis peräkanaa Kalvoapinan kanssa ja pieni hölkkä nollille jossa Juke the Rabbit oli juuri purkin löytänyt ja näin ollen päästiin viime metreillä valmiiseen pöytään. Nimet vihkoon ja purkki paikoilleen ja siten autojen luo pitämään FTF-miittiä Siinä seisoskellessamme saapui myös KKT:) paikalle toisessa aallossa. Hetki höpöteltiin yhdessä ja parannettiin maailmaa kunnes päätettiin että eikös tää nyt ollu tässä.

Tekijälle kiitos mukavasta mysteeristä kivalla paikalla ja kanssa hunttereille kiitos myös mukavasta juttu tuokiosta !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page