Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found Tiedonkeruu

Thursday, 28 March 2019Finland

Nämä pari mielenkiintoiselta vaikuttavaa tradia on keikkuneet kartalla jo tovin koska ajattelin että kaverin kanssa olisi parempi pähkäillä jos tenkkapoo iskee. Viimein oli yhteinen hyvä hetki lähteä meicun kanssa tutkimaan mitä täältä löytyy.
Tässä säästyttiin lumessa kahlaamiselta vaikka ei tämäkään ihan park&grab ollut. Odotettavissa oleva hieno toteutus paljastui nopsaan, sitten funtsittiin. Toinen meistä toimi henkisellä tasolla ja toinen fyysisellä - arvata saa kumpi.. Täytyy sanoa että itseltäni ei tällä kertaa varmastikaan olisi onnistunut se toinen. Yhteistyöllä kuitenkin kätkön salat aukenivat yllättävän nopsaan.
Ihan käsittämättömän hieno oli tämäkin toteutus. Pisti miettimään miten paljon suunnittelu- tai piirrostyötä vaatii tällaisen rakentaminen? Kun kokemusta kyseisenlaisista tuotteista ei itsellä ole. Tuskinpa riittäisi meikäläisen kärsivällisyys.
Kiitokset ja favo tipahtaa tännekin kun niitä taas tilille kertyy. Lisää odotellessa!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page