Skip to Content

View Geocache Log

Found it AnSaMaJa74 found Kihloja hakemassa

Friday, 29 March 2019Finland

DiipaDaapan kanssa on tässä tullut jo useampi vuosi yhdessä harrastettua tätä piilotettujen purnukoiden etsimistä. Välillä ahkerammin ja välillä vähän löysemmin rantein. Joskus on pinnakin päässyt kiristymään, kuten missä tahansa pidemmässä ihmissuhteessa.
Eräänä päivänä sitten funteerattiin, että mistäs lähdettäs kihloja hakemaan...
Ihan nopsaan ei ollut selvillä minne päin pitäisi lähteä, mutta hyvähän se on kuitenkin edetä rauhassa, vähän ajatellen ja taas kerran uudelleen ajatellen.
DiipaDaapa tässä sen suurimman työn teki, selvittämällä ja pähkäilemällä, että mistä ne kihlat sitten haettaisiin. Yhdessä paikassa jo kävin katselemassa, mutta ei löytynyt sopivia sormuksia, vaikka ihan potentiaalinen paikka mielestämme olikin.
Tänään satuin taas tänne seutuville saapumaan, ja DD mielessäni päätin pistäytyä paikassa, jota hän oli minulle suositellut. Hieman jännitti, että nytkö sitten se tapahtuisi....
Niinpä vain löytyi juuri sellainen, jota olinkin etsinyt. Ilmoitin heti DD:lle, että nyt on sitten kihlat haettu! DD tuskin malttoi pöksyissään pysyä, kun asian kuuli
Näin se vaan sitten tapahtui, että sormus sormessa lähdin juomaan lähimpään kuppilaan kihlajaiskahvit. Vähän tietty harmitti, että emme nyt yhdessä päässeet kahville, mutta ei se niin päivän päälle ole. Onhan meillä loppu elämämme aikaa!
Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page