Skip to Content

View Geocache Log

Found it ilanak found Lentävä Hemuli

Monday, 25 March 2019Finland

Tänään sattui sopivasti miitti ihan lähistölle ja olinkin sen jo merkinnyt itselleni kalenteriin. Tulipas sitten kollegoilta kyselyä, kun olivat myös miittiin suuntaamassa, joten päätettiin liikkua porukalla yhdellä geobiilillä muutamalle kätkölle ja miittiin.
Keli oli vielä aurinkoinen kun tanjulainen ja Jamboree_009 kurvasivat hakemaan allekirjoittanutta, mutta niinhän se taas kävi, että jossain kohtaa reissua satoi suuria, märkiä tiskirättejä taivaalta. Jonkinlaiselle kierrokselle ehdittiin kuitenkin ja päivän saldona miitin lisäksi 4 kätköä, joista 3 tradia ja 1 mysteeri.

Lokitilan ja ajan säästämiseksi kätköt logattiin tänään yhteisnimimerkillä JIT.

Miitissä kuultiin huhua, että tämä purkki olisi haettavissa, se kun on ollut hieman saavuttamattomissa aikaisemmin. Valitettavasti meidän autokunnalla ei ollut tarvittavaa apuvälinettä mukana, mutta hipheillä sattui juuri se oikea väline löytymään takakontista, joten suuntasimme neljän hengen porukalla miitistä tänne. Jamboree_009 suoritti sen haastavimman osuuden ja pian olikin purkki käsissä ja loggaukset tehty.
Kiitoksia kätköstä, TFTC!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page