Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found Otavan koulutilan laavu

Friday, 29 March 2019Finland

Aurinko paistaa, linnut laulavat, räystäät tippuvat. Se on kevät! Talvella kahlasin lumessa kevyesti nilkkoja myöten, välillä reisiä myöten. Odotin kevättä. No se on ovella hienoine ilmoineen, mutta myös kuralätköineen, mutavelleineen ja heikkoine jäineen. Kevättä rinnassa tallustin laavulle, jonne pääsin suhtkoht kuivin jaloin. Laavun ympäristössä kevät näytti kaikki korttinsa. Selviänköhän täältä, miten puhtaana, tuumailin.

Oiva piilo oli... Logivihossa ei ollut edellisten loggaajien nimiä. Kätköttäjän kanssa juttelimme joku aika sitten haamukätköilijöistä, kun minun kätköllänikin oli sellaisia vieraillut. Täällä oli edellinen kävijä ollut Niinipuu, sitten minä.

Kiitos laavukätköstä ja joulukalenterin muistamisesta!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page