Skip to Content

View Geocache Log

Found it marko77 found Jussi

Thursday, 28 March 2019Finland

Tiimi MaTe maakuntamatkailee (Päijät-Häme, Uusimaa ja Kymenlaakso). Rakkaan tiimitoverin houkuttelin vapaapäiväksi tänne, koska itselläni vaalihommia ja kätköilläkin voisi siinä samassa. No GeoUolevi haki allekirjoittaneen kotipihalta ja niin sitä taas mentiin.

Kinkin ja vaalihommien jälkeen lähettiin katsomaan muutamaa kippoa. Tämä oli erityisesti mielessä, koska favot! Autoparkkiin lähes tiin viereen ja talsimaan. Mietimme, notta mistä kohti sitä voi lähteä yrittämään. No, geopolku opasti lähes loppuun saakka. Jäsen Te hieman otti vettä kenkiinsä, mutta urheasti jatkoi nollille allekirjoittaneen jäädessä hieman sivummalle. Olipahan hieno toteutus, ei voi muuta sanoa! Jussi on favoni ansainnut! Tällaisia tulee harmittavan harvoin vastaan. Kiitos tästä Mary_ann! :)

28. maaliskuuta 2019 4.20 ip.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page